Week 2

Tim neemt de verantwoordelijkheid voor het huishouden en zo gelukkig heel serieus. Ik heb er altijd moeite mee om zo afhankelijk te zijn, en veel dingen te vragen, en te klinken alsof ik hem rondcommandeer. Maar hij is een schat en zorgt voor alles!!! We worden allebei met de dag gekker op Matthijs, die dat door zijn fantastische gedrag [zelden huilen, snel getroost, tevreden knuffelaartje] ook echt verdiend natuurlijk. Ik wordt nog steeds met de dag mobieler en beter, het litteken ziet er prachtig uit al is het heel raar om er zo’n opstaande rand onder te voelen van de littekens in al die andere lagen waar ze doorheen moesten snijden. Het gedeelte erboven blijft verdoofd aanvoelen, dat kan nog heel lang duren werd me verteld.

Een middagdutje blijft nodig, maar ik ben wel al aangekleed en op.

Vrijdag de 25e gaan Matthijs en ik voor het eerst naar buiten, van het heerlijke weer genieten. Met de wagen en de hond, als echt gezinnetje, een heel kwartier wandelen waarbij e.e.a. natuurlijk op video moet worden vastgelegd voor de familie.

Borstvoeding blijft moeilijk. Na een hoopvol beginnetje werd het weer een paar dagen helemaal niets en pas vrijdag de 25e heeft hij weer een goede tepelbeet voor elkaar gekregen. Dus ik kolf braaf voort, maar begin daar een beetje genoeg van te krijgen. We zullen zien, aan het eind van Tim’s vakantie over twee weken kunnen we alsnog beslissen wat we gaan doen, afhankelijk van hoe het dan gaat.

Verder hebben we deze week het intake gesprek gehad voor het consultatiebureau. Daar mag ik de 21e oktober naar toe met Matthijs voor controle, en vandaag hebben we alle dossiervragen doorgenomen en ingevuld. Het kinderbijslagformulier kwam ook al spontaan de brievenbus binnenvallen, dus Tim is weer eens onder de indruk van de goedlopende Nederlandse procedures. Hopen dat dat zo blijft natuurlijk, ik hou er wel van als alles makkelijk en soepel gaat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *