Moeizaam begin

3 mei

Voorlopig voel ik het grote voordeel van natuurlijk bevallen boven een keizersnee nog niet zo. Als ik moet vergelijken heb ik nu eigenlijk meer pijn en lopen gaat ook nog steeds niet. Borstvoeding gelukkig wel!

4 mei

Ik word nu iets mobieler. Na navraag blijk ik enorme aambeien opgelopen te hebben bij het persen, die ook voor veel extra last zorgen. Tim gaat gelijk zalf halen bij de apotheek, zodat we ze zo snel mogelijk aan kunnen pakken.

De baby wordt geler, en met zijn dikke koppie en spleetoogjes is het een pure Boeddha. Dat wordt dus zijn nieuwe bijnaam.

De kaartjes zijn nu allemaal af en op de post gedaan. Morgen bezorgt de PTT niet, maar vanaf zaterdag zijn ook de mensen zonder email dus op de hoogte.

5 mei

Helaas…. spruw! Medicijnen blijken erg moeilijk te krijgen op een feestdag; doktoren zijn onbereikbaar en de meeste apotheken zijn dicht. Vannacht was een zware nacht met weinig slaap, dat helpt niet. We moeten een beetje wennen aan de kraamhulp; ze lijkt het moeilijk te vinden in te schatten wat Matthijs allemaal wel en niet kan en wel en niet nodig heeft.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *