Babyslaap

Daniël begint zowaar te glimlachen!!!

Vooral als hij goed gegeten heeft, het is een echte hollebolle Gijs. Hij begint nu flesjes van 240 ml te drinken en dat is met ruim zeven weken toch wel erg aan de vroege kant. Maar ja, zolang hij niet spuugt en gewoon goed blijft plassen zal het wel zijn wat hij nodig heeft. Hij is natuurlijk ook een stuk zwaarder dan de meeste leeftijdsgenoten.

We zijn nog steeds verbaasd over de kracht van zijn nek. Hij draait zijn koppie al helemaal zelfstandig alle kanten op om overal naar toe te kijken. Hij focust enorm goed, geeft dingen echt een lange onderzoekende blik en kijkt je ook aan alsof hij je diepste zieleroerselen wil ontrafelen.

Slapen gaat goed nu. Hij gaat om een uur of negen, tien naar bed en slaapt dan tot een uur of zeven, acht door. Jammer dat wij het niet voor elkaar krijgen om zo vroeg in ons nest te liggen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *