Hollands welvaren

Daniël is morgen 10 weken oud, en heeft vandaag zijn eerste serie vaccinaties gekregen. Hij was er wonderbaarlijk lief onder. Een minisnikje bij de eerste prik en een paar huiltjes bij de tweede prik. Maar na een dikke knuffel was hij weer stil en braaf en begon zelfs te lachen naar me. Verder is hij weer gewogen en gemeten. Met 60,5 cm zit hij aan de bovenkant van de groeicurve en met 6935 kilo valt hij er zelfs ruim boven. Het is echt Hollands welvaren dus.

We moeten iets opletten dat hij ook regelmatig naar rechts gaat liggen kijken, als hij slaapt ook zijn koppie even naar die kant draaien, omdat hij een beetje afgeplat begint te raken aan zijn linkerkant.

Ik was er op voorbereid dat hij een uur of vier na de vaccinatie zou gaan huilen omdat zijn beentje stijf en pijnlijk zou worden. Maar na een paar zielige huiltjes viel hij in mijn armen in slaap en is tot hij na zijn laatste fles in bed werd gelegd lief door blijven soezen. Zijn temperatuur is ook nog normaal, dus hij lijkt er gewoon erg goed op te reageren!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *