Beterende baby

Gelukkig, Daniël begint weer wat op te knappen. Toen hij eindelijk begon op te knappen na die lange verkoudheid werd hij meteen geveld door een andere nare ziektekiem. Hij heeft een dag of vijf koorts gehad, zo tussen de 38 en de 39,5 graden, met regelmatig zielige huiltjes. Hij at wel redelijk (steeds 80% van zijn fles) en was ook alert, maar er kon geen glimlachje af terwijl het normaal zo’n vrolijk mannetje is. We hebben een paar nachten paracetamol gebruikt omdat hij zo zielig klonk.

Maar vandaag heeft hij een aantal keren spontaan gelachen, en bij het uittrekken van zijn kleren zelfs weer hardop geschaterd. Dan is het toch wel of er een loden last van je schouders valt hoor!

Verder gaat het goed met hem. Hij kan al behoorlijk lang zelf blijven zitten. We gaan nu eindelijk ook maar weer proberen er wat vast voedsel in te krijgen. Dat wilden we de afgelopen weken niet doen omdat hij zo beroerd was, met als gevolg dat hij nog niets moet weten van lepeltjes met raarsmakende spulletjes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *