7 Maanden

Vandaag werd het consultatiebureau weer bezocht. Daniël weegt nu 8220 gram en is 70,5 centimeter, waarmee hij zich inderdaad weer iets meer richting middellijn begeeft. Bij de arts lag hij op zijn buik op haar tafel en ze kon dus meteen zien hoe goed hij vooruit kan komen want hij was maar heel moeilijk weg te houden van de interessante bewegende pen waarmee ze dingen opschreef.

Fysiek loopt hij duidelijk voor op het gemiddelde, maar dat wisten we al. Verbaal doet hij nog niet zoveel. Matthijs was op deze leeftijd al heel erg aan het proesten en geluidjes aan het maken en Daniël doet dat veel minder. Hij glimlacht graag en makkelijk, maar echt schateren of hardop lachen doet hij niet snel, daar moet je echt veel moeite voor doen. Volgens mijn moeder was ik ook altijd moeilijk aan het lachen te maken dus misschien heeft hij gewoon een aardje naar zijn moertje. En dan zal het met dat praten ook wel loslopen strakjes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *