+3234010611 info@noyce.be
Selecteer een pagina
VACATURE RESOURCE CONSULTANT

Durf jij groots te dromen, vind jij de juiste werkflow juist outside the box en word je warm van steengoede matchmaking tussen onze klanten en hun werknemers? Dan ben jij misschien wel de Resource Consultant die Team Noyce nodig heeft!

TEAM NOYCE ZOEKT…

Naast een hands-on werkmentaliteit en communicatie skills die on point zijn zoeken we in onze nieuwe Resource Consultant een gedreven, gemotiveerde en intelligente teamplayer die geen uitdaging uit de weg gaat. Daarnaast heb je een goede mensenkennis, ben je een easygoing allemansvriend die verschillende soorten mensen op hun gemak stelt en heb je een aanstekelijk enthousiasme omdat jouw glas altijd halfvol is.

EVEN PRAKTISCH:

 • Je woont in de omgeving Amsterdam
 • Je bent bezig met je hbo- of wo-opleiding in een commerciële richting
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend
 • Je bent flexibel

TEAM NOYCE BIEDT…

Bij Noyce geloven we in de kracht van samenwerken in een positieve werksfeer waarbinnen jij en je collega’s niet vies zijn van hard werken. Nieuwe ideeën zijn meer dan welkom: innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Werken bij Noyce betekent dan ook vertrouwen krijgen in jou en je expertise, de kans om je te ontwikkelen en veel uitdaging omdat je de vrijheid krijgt om jouw werk op jouw manier naar een hoger niveau te brengen.

Daarnaast bieden we jou:
 • Een leerzame opleiding binnen Sales, waar je de rest van je carrière de vruchten van plukt
 • Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling: een Senior Business Consultant begeleidt jou
 • Een functie met doorgroeimogelijkheden
 • Interne- en externe trainingen om jou on top of your game te houden
 • Vast salaris en bonussen
 • Aangename extra’s, zoals Europese stedentrips en maandelijkse clublunches

JOUW ROL IN TEAM NOYCE…

Onze nieuwe Resource Consultant weet op een creatieve manier een netwerk van marktprofessionals op te bouwen. Hoewel er kennis en ervaring in huis zijn bij Team Noyce, bepaal je voor een groot deel zelf waar je de beste kandidaten voor onze klanten vindt. In jouw functie is je circle of influence groot; je benadert, enthousiasmeert en begeleidt de beste kandidaten uit het werkveld in hun sollicitatieproces, terwijl je als communicatieve duizendpoot ook nauw en professioneel contact houdt met je klanten. Door je helemaal onder te dompelen in jouw eigen niche word je een expert in het vertalen van wensen naar de ideale vacature.

MAAR OOK:

 • maak je gebruik van een zakelijke LinkedIN-omgeving, ingezonden sollicitaties en een eigen CRM-systeem
 • zorg je ervoor dat jouw marktkennis altijd op peil is
 • leer je professionals te onderscheiden van ongeschikte kandidaten, weet je waar je ze vindt en wat ze belangrijk vinden
 • bouw je in alles wat je doet – samen met de Senior Business Consultant – aan langdurige en vooral sterke klant- en kandidaat relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen en respect
 • vind jij de interessantste profielen die op het wereldwijde web te vinden zijn
 • leg je relevante en up-to-date bel lijsten aan

OVER NOYCE.BE

Meewerken in een booming business die drijft op groei en innovatie: dat is onderdeel zijn van Team Noyce. Het hart van Noyce gaat sneller kloppen van een oplossingsgerichte aanpak: transparantie en vertrouwen tussen klanten en kandidaten in plaats van quick wins en gouden bergen. Met ons one-of-a-kind businessmodel willen wij de komende jaren de recruitmentmarkt overnemen. Werken bij Noyce, betekent samen de IT-markt op z’n kop zetten. Het samenbrengen van de perfecte professional en onze loyale klanten staat centraal in alles wat we doen in ons jonge, ambitieuze team waarin ieder op zijn eigen manier een zo groot mogelijke impact wil maken. We houden van efficiëntie en effectiviteit, maar vooral ook van samenwerken om de beste resultaten te behalen – en dat alles vanuit het bruisende hart van Amsterdam: het Leidseplein.

CONTACT

T. +32 3 401 06 11
E. info@noyce.be

Linkedin

Heb je interesse in de bovenstaande vacature neem dan contact met ons op of laat jouw gegevens achter in ons contact formulier!

15 + 13 =